Zalen sluiten, lessen gaan zoveel mogelijk door

Op maandag 14 december 2020 heeft de overheid wederom moeten besluiten dat de binnensportaccommodaties gesloten gaan worden.

Dat betekent dat we de lessen in de zalen per direct moet stilleggen. Het is heel erg jammer, maar we hebben begrip voor de maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen.

Online en buitenlessen
Per discipline gaan we bekijken welke mogelijkheden er zijn om online lessen te volgen. De trainers en coördinatoren zullen je apart hierover informeren.

Door de kerstvakantie zal de uitval deels beperkt blijven, maar na de vakantie zullen we daar ook nog mee te maken krijgen t/m 19 januari 2021.

Extra activiteiten Zodra de beperkingen worden versoepeld en er weer meer mogelijkheden zijn in het nieuwe jaar, willen we het zeker gaan compenseren met extra activiteiten. Vooralsnog kunnen we geen aanpassingen doen in de contributie inning.

Bijzonder jaar
2020 is door Covid-19 een heel bijzonder jaar geweest en het heeft veel extra inspanning gevraagd van de vele vrijwilligers, trainers en coördinatoren. Dat werk is niet altijd op de voorgrond zichtbaar, maar wel heel belangrijk voor de continuïteit van de club. Het bestuur wil daarom van de gelegenheid gebruik maken om een ieder daarvoor hartelijk te bedanken die hierin een bijdrage heeft geleverd.

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen in goede gezondheid.

Eerdere berichtgevingen


Om een toegankelijk overzicht over de maatregelen rondom het coronavirus te geven, zijn de berichten van Gymsport Leiden gebundeld. Alle berichten van Gymsport Leiden over het coronavirus vind je hier.