Gymfit

Een mix van lessen voor volwassenen

Bewegen voor volwassenen.

Ineens merkt u het: hijgend de trap op, liever de auto of bus dan de fiets of lopen, het gaat allemaal niet zo makkelijk meer. Of u wilt weer wat aan u conditie doen. Wie zo lang mogelijk fit wil blijven, kan maar beter veel blijven bewegen. Iedereen, maar zeker volwassenen, die regelmatig aan lichaamsbeweging doen voelt zich niet alleen fitter, maar handhaaft of verbetert ook de conditie. Er zijn diverse mogelijkheden, van conditietraining tot recreatieturnen en van volleybal tot aerobics voor verschillende leeftijden; voor mannen en vrouwen!

Volwassenen die nooit of heel weinig aan sport hebben gedaan, denken vaak dat ze op hun leeftijd niet meer met sporten kunnen beginnen of dat het voor hen geen zin meer heeft. Toch is het wel degelijk zo dat ouderen door verantwoord sporten hun fysieke mogelijkheden kunnen vergroten en op peil houden. Beweging verbetert de bloedsomloop en verlaagt het cholesterolgehalte. Door vergroting van de spiermassa verbetert bovendien de stofwisseling, terwijl meer bewegen de botafbraak bij met name vrouwen helpt voorkomen.

Gymsport Leiden heeft verschillende lesmogelijkheden van conditietraining tot recreatieturnen en van volleybal tot aerobics. Alle lessen worden met zorg en deskundigheid gemaakt en gegeven. Wie dus wat meer bewegen wil, weet waar zij terecht kan!

Ook biedt Gymsport Leiden biedt al vele jaren overdag conditietrainingen aan voor dames. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van het uithoudingsvermogen, de kracht, de lenigheid, de coördinatie en het evenwicht.
Bij de lessen wordt niet te snelle, maar wel vlotte muziek gebruikt. Elke les begint met een uitgebreide warming-up en eindigt met rekoefeningen om het lichaam weer geleidelijk aan de rusttoestand te laten wennen. Dames, dit is de ideale kans om lekker fit te blijven! De les wordt overdag gegeven. En wilt u liever ’s avonds sporten of wat meer inspanning leveren, kijk dan eens bij Aerobics.