KLEDING

Presentatie trainingspakken

Voor de selectiesporters heeft Gymsport Leiden bruikleen presentatie trainingspakken beschikbaar.

Alle wedstrijdturnsters (1e t/m 4e divisie) van Gymsport Leiden behoren een Gymsport Leiden presentatie trainingspak in hun kledingpakket te hebben. Voor de wedstrijdturnsters in de 5e en 6e divisie is het presentatie trainingspak optioneel.

Alle heren wedstrijdturners (1e t/m 5e divisie) van Gymsport Leiden behoren een Gymsport Leiden presentatie trainingspak in hun kledingpakket te hebben.

Het Gymsport Leiden presentatie trainingspak bestaat uit een broek en een jack en is eigendom van Gymsport Leiden. De gebruikers krijgen het pak in bruikleen, door toe te treden tot het bruikleensysteem.

Turners en turnsters kunnen toetreden tot het bruikleensysteem, door het eenmalig betalen van 70 euro toetreedgeld.

Elk kwartaal wordt er een ruildag georganiseerd, waarop de gebruikers het pak of alleen broek of jack kunnen omruilen voor een grotere maat. Ruilen is kosteloos.

Het presentatie trainingspak mag alleen gedragen worden bij wedstrijden, demo’s, optredens en promotionele activiteiten zoals de Taptoe.

Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het pak binnen 1 week schoon te worden ingeleverd bij de betreffende trainer.

Lees voor de leenconstructie en het gebruik hiervan het bruikleenreglement. Heb je vragen, mail naar kleding@gymsportleiden.nl

Heb jij al Gymsport Leiden kleding?

Passen, inleveren of ruilen trainingspakken selectie deelnemers

Ben je nieuw bij de selectie, dan behoort een trainingspak in je kledingpakket. Kom een trainingspak passen zodat je zeker weet dat je de juiste maat bestelt.

 

Ben je gestopt als selectie deelnemer dan kun je deze avonden je presentatiepak in komen leveren. Wil je je huidige broek en/of jas komen ruilen dan kan dat natuurlijk ook.

 

Let op! Alleen broeken, jassen die schoon, niet verkleurd en heel zijn kunnen worden ingeleverd.

 

Mocht je vragen hebben over de kleding dan kun je deze via de mail stellen aan de kledingcommissie van Gymsport Leiden.
Mailadres: kleding@gymsportleiden.nl

Kledingavonden

Ook dit jaar houden we regelmatig een kledingavond om de deelnemers van Gymsport Leiden de gelegenheid te geven om kleding te komen passen, alvorens iets te bestellen. 

Data kledingavonden

 

Datum: ntb

Tijd: ntb


Locatie: Clubhuis 3 Octoberhal, Smaragdlaan 99 Leiden

Wedstrijdturnpakje Dames Turnen

Het wedstrijdturnpakje voor Dames Turnen is verkrijgbaar bij Turn- en Balletshop Broekplein in de Merenwijk.

Elke twee jaar presenteert de club zich in een nieuw wedstrijd turnpakje.