Lockdown II

Nu de tweede volledige lockdown een feit is, betekent dit dat alle zaallessen t/m 14 januari 2022 niet door kunnen gaan.

 

Dat is dus opnieuw een tegenvaller voor alle deelnemers van Gymsport Leiden die zo graag willen sporten. In deze tijd van het jaar is het ook moeilijker om direct andere mogelijkheden (bv circustent) te zoeken omdat een en ander afhankelijk is van de gemeente in verband met vergunningen.

 

Per discipline kunnen wel buitenlessen en/of online lessen verzorgd worden. Indien dit van toepassing is, zal de coördinator/ trainer daar via de clubapp of e-mail informatie over geven.

 

Misschien is er onder jullie ook wel iemand die een ludieke challenge kan bedenken. Als je een fantastisch idee hebt, laat het ons weten. We zijn erg benieuwd!

 

Het bestuur zal de komende tijd onderzoeken welke mogelijkheden er extra kunnen worden georganiseerd. Mocht daar nieuws over zijn, dan zullen we jullie daarover direct informeren.


Ondanks deze vervelende situatie willen we iedereen toch fijne feestdagen en vooral in goede gezondheid toewensen.

 

Het bestuur

Eerdere berichtgevingen


Om een toegankelijk overzicht over de maatregelen rondom het coronavirus te geven, zijn de berichten van Gymsport Leiden gebundeld. Alle berichten van Gymsport Leiden over het coronavirus vind je hier.