Binnensporten en vakantie activiteiten

Ja, we mogen weer!

Gelukkig heeft het kabinet weer besloten dat we vanaf 1 juli weer de zaal in mogen.
In de gewone gymzalen gaan we dan weer binnen beginnen, maar helaas is de turnhal op 1 juli nog niet beschikbaar. In de turnhal wordt momenteel de verlichting vervangen en die klus is pas op 6 juli gereed.

NB.
Er zijn uitzonderingen mogelijk voor groepen die “buiten” blijven. Hierover wordt de betreffende groep apart geïnformeerd.

Momenteel zijn we naar aanleiding van de persconferentie van woensdag 24 juni j.l. met de gemeente in gesprek op welke wijze we de zalen kunnen gebruiken (bv looproutes, ontsmetting, enz). Komende dagen gaan we dat verder uitwerken. Belangrijk is en blijft dat we ons houden aan de richtlijnen van het RIVM.

Zomer!

Nog een paar weken en dan is het weer zomervakantie. Door de coronacrisis hebben we vele uren moeten missen in de zaal. Het bestuur is momenteel met de gemeente in onderhandeling op welke manier we toch toegang kunnen krijgen tot de turnhal en de sportzaal aan het Broekplein.
Zodra daar meer over bekend is, zullen we jullie daar in het volgende nieuwsbericht over informeren.


Het bestuur van Gymsport LeidenEerdere berichtgevingen


Om een toegankelijk overzicht over de maatregelen rondom het coronavirus te geven, zijn de berichten van Gymsport Leiden gebundeld. Alle berichten van Gymsport Leiden over het coronavirus vind je hier.