Heren sluiten seizoen af met zilver en goud

Bij de laatste wedstrijd van het seizoen, de open Zuid-Hollandse kampioenschappen op 14 mei, gingen de turners van Gymsport Leiden met een zilveren én een gouden medaille naar huis. Een prachtige afsluiting van het seizoen!

Middenbouw

De jongens van de middenbouw deden voor het eerst als één team mee bij Middenbouw C. De jongens turnden een goede wedstrijd waarin ze veel nieuwe elementen lieten zien. Fosse deed voor het eerst een overslag over de pegasus en Lieuwe beleefde zijn primeur van een kip op de brug. Uitschieter was Vince die maar liefst 17,5 punten scoorde op sprong. Zo turnden Fosse, Koen, Valerio, Lieuwe en Vince samen 268,7 punten bij elkaar: goed voor de tweede plaats.

Herintreder

Arthur heeft na een pauze van een paar jaar het turnen weer opgepakt en deed voor het eerst weer mee aan een wedstrijd, bij Junior II C, niveau 4. Vooral op vloer, ringen, brug en voltige turnde Arthur moeilijke oefeningen. Dat genomen risico resulteerde jammer genoeg in een val van zijn favoriete toestellen, brug en voltige. Maar desondanks eindigde Arthur op de eerste plaats. De eerste gouden medaille van zijn turncarrière!