Twee keer compleet podium plaatsings-wedstrijd Acro

Zaterdag 11 januari vond in Naaldwijk de eerste plaatsingswedstrijd Acrogym van het district Zuid-Holland plaats. In totaal deden 119 teams mee aan de wedstrijd op C-, D-, en E-niveau waarvan 18 van de discipline Acrogym Gymsport Leiden.

 

Maar liefst 13 teams wisten een podium plaats te behalen: 4 keer goud, 5 keer zilver en 4 keer brons. Twee keer was het complete podium voor teams van Gymsport Leiden!

 

Ook de trainsters van Gymsport Leiden Acrogym kijken tevreden op de dag terug: “De start van het wedstrijdseizoen is altijd spannend voor de teams. De jury was ook streng. Dat is goed en het houdt de teams scherp. We gaan dan ook hard aan de slag met de tips die we van de juryleden hebben gekregen.

 

De volgende plaatsingswedstrijd wordt een thuiswedstrijd voor Gymsport Leiden. Deze wedstrijd vindt op zaterdag 8 februari plaats in de sporthal van Basalt Leiden aan de Wassenaarseweg.

Doel van alle teams is zich te kwalificeren voor de landelijke halve finale die begin mei in Oss (D-, en E-niveau) en Den Bosch (C-niveau) plaatsvinden.

Gemengd paar C senioren, alle drie teams van Gymsport Leiden

 

1e plaats: Isabel Augustijn en Floris van Vliet
2e plaats: Niels de Ruiter en Indy Dingjan
3e plaats: Robin Woesthoff en Tess van der Hout

 

(Foto boven)

Dames paar D junioren, alle drie teams van Gymsport Leiden


1e plaats: Sophie Augustijn en Lee Matthyssen
2e plaats: Skye van der Voort en Macy van Mourik
3e plaats: Gwyneth Singeling en Fenna Beijer