Turn- en funmiddag 6 november

Het is al lang geleden dat we wedstrijden konden organiseren. Gelukkig is dat nu weer mogelijk.

Daarom organiseren wij de Turn en fun-middag op zaterdagmiddag 6 november in de gymzalen van het Broekplein.

 

Tijdens deze gezellige middag leren we je een wedstrijdoefening aan. We oefenen in groepjes op de lange mat, de balk (of ringen voor de jongens) en de trampoline. Omdat dit geen echte wedstrijd is, mag de juf of meester je helpen en hoef je de oefening ook nog niet uit je hoofd te kennen. Maar als je even geoefend hebt, mag je de oefening ‘voor het echt’ doen. Je krijgt dan een cijfer op een diploma. Je ouders mogen komen kijken naar jouw oefeningen.

 

Om mee te doen, hoef je geen Gymsport Leiden kleding te hebben, maar dat is natuurlijk wel leuk. Je kunt je opgeven met deze link: opgeven turn & funmiddag zaterdag 6 november 

 

Deelname kost € 5,00; te betalen op de dag zelf.

 

Programma:

  • 14.00 – 16.00 meisjes groep 6/7/8  en ouder en álle jongens
  • 16.30 – 18.30 meisjes groep 3/4/5

Echte wedstrijden:

Voor meisjes en jongens tot 13 jaar is er in het voorjaar een ‘echte’ Turn en fundag; een leuke wedstrijd voor alle recreanten van Gymsport Leiden en andere verenigingen uit de omgeving. Deze middag is dus alvast een voorproefje.

 

Voor meisjes en jongens die geboren zijn in 2010 en eerder is er al op 11 december 2021 in Leiden een Turn en fun-dag 12+. Deze groep ontvangt een aparte brief hiervoor. Op 6 november kun je mooi alvast je oefening uitproberen.

 

We zullen nog laten weten of een QR Corona check nodig is voor de ouders die deze middag komen kijken.