Zaterdag 24 september: trainers/vrijwilligersdag

Iedere week geven wij met plezier onze trainingen. We zijn trots dat wij een mooie groep enthousiaste trainers en assistenten hebben en ook dat wij kunnen steunen op een groep andere vrijwilligers.

 

Sporttechnische training en workshops

Met alleen trainingen heb je niet zomaar een goedlopende vereniging. Daarom hebben we op 24 september 2022 een grote trainers-/vrijwilligersdag georganiseerd. Op deze dag wordt ons kader getraind op sporttechnisch gebied, maar zijn er ook workshops over o.a. het omgaan met pesten tijdens de training, communiceren met elkaar, enz.

 

Sociale binding

Onze club is groot en met veel verschillende disciplines, die elkaar soms maar weinig zien. Daarom zullen we deze dag natuurlijk ook aandacht besteden aan het versterken van het verenigingsgevoel. Uiteraard hopen we veel lol te beleven op deze dag.

 

Lessen vervallen op zaterdag 24 september

Omdat we iedere dag van de week trainingen geven, is het niet mogelijk om zo’n grote en voor ons belangrijke dag te plannen op een moment dat er geen les wordt gegeven. We hebben daarom besloten dat alle trainingen op zaterdag 24 september niet doorgaan.

 

Na deze dag vatten we de kernpunten van deze dag in een bericht samen.