Ticketverkoop Nationale Avond WG

De voorbereidingen voor de groepsdemo van het WG-team van Gymsport Leiden zijn in volle gang. Met nog maar 3 trainingen te gaan komt het evenement al heel dichtbij!

Behalve de groepsdemo van Gymsport Leiden is er ook een avondvullend programma waar deelnemers van de Nederlandse delegatie een spetterend optreden verzorgen. Ook deelnemers van Gymsport Leiden doen hieraan mee.

Jullie kunnen hier deze zomer allemaal bij zijn!

Iedereen die van gym, dans, turnen, springen, freerun, rhönrad, acro en mooie shows houdt, kan deze zomer zijn of haar hart ophalen in onze hoofdstad: Amsterdam.

Daar vindt van 30 juli tot en met 5 augustus de Wereld Gymnaestrada plaats. Dit is het grootste wereldwijde gymsportevenement en wordt ook wel de recreatieve Olympische Spelen genoemd. Eens in de vier jaar komen sporters vanuit de hele wereld bij elkaar om de mooiste demonstraties te laten zien en samen een onvergetelijke week te hebben.

Ook jij kunt dit meemaken door te komen kijken. Meestal is de WG in het buitenland, deze zomer in Nederland. Zeker nu het zo dichtbij is, is dit een kans die je moet pakken!

De Nationale Avond van de Nederlandse delegatie is een avondvullende show in de RAI van Amsterdam.

Ben jij nieuwsgierig naar dit evenement en wil jij onze deelnemers komen bewonderen op dit schitterende podium? Koop dan nu je tickets voor de Nationale Avond in de Ticketshop. Tot en met vrijdag 31 maart krijg je als KNGU-lid met de code NP@Nederland@WG23 10% korting.

De Nederlandse Avond staat in de lijst als ‘National Performance Nederland’. De Nationale Avond van Nederland vindt plaats op dinsdagavond 1 augustus om 18.30 uur.

Naast de Nationale Avond zijn er deze week ook demonstraties in het Olympisch Stadion en in andere hallen van de RAI. Tickets hiervoor kun je ook bestellen in deze ticketshop. Helaas is nog niet bekend op welke 3 dagen de groepsdemo van Gymsport Leiden wordt ingepland.

Hopelijk zien we veel van jullie daar en laten jullie je verrassen door wat de gymsport allemaal te bieden heeft!