Praktische info Taptoe

Het is alweer bijna 3 oktober, tijd voor het leukste feest van Nederland.  Ook dit jaar loopt Gymsport Leiden uiteraard weer vol trots mee met de Leidse Taptoe. Deze is dit jaar op zaterdag 1 oktober. We doen dit het  liefst met zo veel mogelijk leden. Hieronder lees je alles wat je weten moet.

Praktische info

Locatie van verzamelen

Muziekhuis Middelste gracht

 

Tijd van verzamelen

17:45/18:00 uur

 

Do’s and don’ts

Zorg dat je op tijd aanwezig bent. We willen graag als 1 groep naar de Kaasmarkt lopen en moeten daar op tijd zijn. Het is niet de bedoeling dat je zelfstandig naar de Kaasmarkt komt!

Kijk even goed welke kleding je moet dragen. Dit is voor de verschillende disciplines verschillend.

 

  • Leden van Ritmiek, Turnen Dames en Acro dragen hun trainingspak en broek zoals per groep is afgesproken;
  • De leden van Dans, Recreatieturnen, Freerunnen en Springen dragen bij voorkeur een rood Gymsport Leiden vest. Je kunt deze bestellen bij Joor-it , Sint Jorissteeg 22. Een vest kost € 29,00, of met je eigen naam erop € 33,00. Zorg dat je op tijd, uiterlijk een week van te voren, je vest bestelt.

Je mag ook een effen rode trui te dragen op een donkere (spijker)broek. Misschien heb je wel een rode 3 oktober-trui.

 

We nemen geen eten en drinken mee in de Taptoe. Ook jassen en paraplu’s kunnen niet worden mee genomen. Als het regent, zorgen wij voor regenponcho’s.

 

Ook voor de vrijwilligers is er een voorschrift: graag een donkere (spijker) broek en trui. De truien/ jasjes worden door ons uitgedeeld op locatie.

 

Extra vrijwilligers gevraagd

 

We kunnen nog wel wat hulp/vrijwilligers gebruiken, bijvoorbeeld om te helpen met het duwen van de kar, het regelen van het verkeer of helpen bij het lopen naar de Kaasmarkt en terug (voor en na de taptoe).

 

Ben je in de gelegenheid om even te helpen? Mail naar taptoe@gymsportleiden.nl