Introductie nieuwe website

Breed palet

Gymsport Leiden presenteert 27 mei haar nieuwe website. Met deze website krijgt Gymsport Leiden een nieuwe frisse uitstraling die de visie van Gymsport Leiden weerspiegelt: Gymsport Leiden wil de aanbieder zijn van de breedste gymsporten in Leiden en omgeving waar iedereen veilig en professioneel kan sporten en bewegen.

Niet iedereen is ervan bewust hoe breed het palet aan gymnastische sporten bij Gymsport Leiden is. De website nodigt je uit om alle disciplines en subdisciplines te verkennen. Voor jong en oud, recreatief en competitief, voor iedereen die iets wil met beweging, kracht en souplesse, is er een afwisselend programma. Ontdek het!

De deelnemers van Gymsport Leiden komen uit Leiden en een grote straal daaromheen: Leiderdorp, Rijnsburg, Warmond, Voorschoten, Wassenaar, Noordwijk, Katwijk, Waddinxveen, Zoeterwoude, Sassenheim, Hillegom, en sommige deelnemers komen van zelfs nog verder!

Sportiviteit staat hoog in het vaandel, en plezier, vitaliteit en passie staan voorop in de club. Dat stralen we uit in houding en gedrag. Gymsport Leiden biedt een gezonde en waardevolle vrijetijdsbesteding aan deelnemers, vrijwilligers en kader.

Plezier, vitaliteit en passie zijn vertaald naar het nieuwe kleurenpalet van Gymsport Leiden.  Dit palet ga je vanaf nu steeds vaker tegenkomen: geel en oranje voor plezier en passie; blauw, blauwgroen en groen voor vitaliteit, veiligheid en ontwikkeling.

Deelnemersgedeelte

Nieuw op deze website is het inloggedeelte voor deelnemers. Hier vinden deelnemers praktische informatie over de trainingen, kleding, vakanties en activiteiten. Er wordt nog hard gewerkt om alle informatie tot in de puntjes aan te vullen.