Landelijke Halve Finales Acrogym 2024

De afgelopen twee weekenden stonden in het teken van de landelijke halve finales acrogym. Na succesvolle districtswedstrijden, mochten maar liefst 8 van de 10 teams deelnemen aan deze landelijke wedstrijden!

 

Op zondag 26 mei reisde de vier D-niveau teams af naar Oss. Hier werden mooie en stabiele oefeningen getoond, wat beloond werd met drie podiumplaatsen en twee plaatsen voor de landelijke finale! Amélie en Lieuwe (D-jeugd mixpaar) behaalden de gouden medaille en plaatsten zich hiermee direct voor de finale. Jasmin en Eveline (D-senior damesduo) werden in een groot deelnemersveld knap 3e en mogen zich ook opmaken voor de finale. Maud, Aiko en Lee (D-jeugd damestrio) werden 3e en een 4e plaats was er voor Myrthe, Alexandra en Nynke (D+ junior damestrio).

Op zaterdag 1 juni was het tijd voor de laatste landelijke halve finale in Zwolle voor de vier E-teams. Alle teams zaten in een groot en sterk deelnemersveld, maar met goede oefeningen, hebben zij maar liefst twee podiumplaatsen en drie landelijke finale plaatsen weten te behalen! Zilver en een finaleplaats was er voor Rosie en Anicia (E-senior damesduo). Voor Guusje en Josephine (E-junior damesduo) was er brons en zij bemachtigde hiermee ook een finaleplaats. Een vierde plaats met finaleplek was er voor Noa en Arianna (E-jeugd damesduo). Isabel en Lizzy (E-jeugd damesduo) eindigde met een mooie score op de 10e plaats.

 

We zijn ongelofelijk trots op alle teams! Alle teams hebben laten zien waar ze afgelopen periode hard voor trainen en dat resulteerde in maar liefst vijf finaleplaatsen. De landelijke finale staat gepland op zaterdag 15 juni in Kampen. Op zondag 16 juni zullen in totaal 9 teams deelnemen aan een open wedstrijd in Beverwijk, de OKWN. Er staat dus weer een druk wedstrijdweekend op ons te wachten!