Jubilarissen in het zonnetje

Iets waar we elke maand aandacht aan besteden in de nieuwsberichten, maar deze keer extra, omdat deze jubilarissen al heel lang aan de gymsport verbonden zijn.

Door omstandigheden waren we niet in de gelegenheid om daar eerder bij stil te staan, maar met dit bericht willen we dat rechtzetten.

Als eerste Marcel Didden. Hij was op 16 december 2022 40 jaar lid van de KNGU. Nog steeds zeer actief op de donderdagavond in de turnhal (hij springt nog een salto achterover vanuit stand!).

In de categorie 50 jaar hebben we drie jubilarissen. Janneke van Rossen (31-08-2022) en Sjaan Sinteur (30-09-2022) sporten nog elke woensdagavond in de Corantijnstraat. Tot slot Ton Zeilstra (31-07-2022). Hij geeft nog met veel energie elke donderdag les aan de zeer gedreven ‘trim mannen’.

Op dinsdag 31 januari werd onze trainster Daniëlle Slegtenhorst tijdens de les verrast met een jubileumspeldje. Zij is op 28 februari 2023 40 jaar lid en dat is wel een speldje waard. Daniëlle is niet alleen als trainer, maar ook in de Taptoecommissie  betrokken bij de club.

De voorzitter heeft de jubilarissen persoonlijk in de lessen bezocht en hun een bij het jubileum behorend speldje en een attentie overhandigd. De foto’s geven een mooie sfeerimpressie.

N.B. Mocht het zo zijn dat er in onze administratie een omissie zit en we een trouw lid over het hoofd hebben gezien, dan vernemen we dat als bestuur graag.

Marcel Didden

Links Janneke van Rossen, rechts  Sjaan Sinteur

Ton Zeilstra: 2e van rechts