Inschrijven ZoKa

Ga je mee op zomerkamp?

 

Al vele jaren genieten heel veel kinderen uit heel Nederland elke zomer van een geweldig zomerkamp, georganiseerd door de KNGU. ZOKA is een begrip en als je eenmaal besmet bent met het ZOKA-virus, dan wil je niet anders meer. Voor kinderen vanaf 6-18 jaar worden er in 5 leeftijdsgroepen kampen georganiseerd, wel 7 weken lang in de zomervakantie. Het kampterrein ligt in Beekbergen, naast het Bondsbureau van de KNGU. Sinds dit jaar gaat de organisatie van ZOKA door onder de naam Summer Moves Zomerkampen, maar er verandert niets aan de opzet van de kampen, zoals we gewend zijn.

 

Gymsport Leiden heeft in de voorgaande jaren ook deelgenomen aan de zomerkampen. Helaas konden afgelopen 2 jaar de zomerkampen niet doorgaan, maar we gaan er vanuit dat het dit jaar weer lukt!

 

Lijkt het je leuk om mee te gaan op ZOKA, schrijf je dan snel in!

Even wat praktische informatie:

 

Wanneer?
Gymsport Leiden gaat meedoen in week 1 van de ZOKA weken, van zondag 10 juli tot zaterdagochtend 16 juli 2022.

 

Welke kampen zijn er?


De leeftijdsgroepen zijn als volgt:

 

Sjoka: 6-8 jaar (deze groep gaat een halve week op kamp, van zondag-woensdag of van woensdag tot zaterdag)
Joka: 8-10 jaar
Tika: 10-12 jaar
Mika: 13-15 jaar (je moet nu in de brugklas of hoger zitten om met deze groep mee te gaan)
Ouka: 16-18 jaar

 

Ben je 8 jaar, dan mag je kiezen of je bij de Sjoka’s een halve week meegaat of bij de Joka’s een hele week. Ben je 10 jaar, dan mag je kiezen of je met de Joka’s of met de Tika’s mee wil gaan.

In week 1 kun je vanaf de leeftijd Joka kiezen of je meedoet aan het zomerkamp of aan het gymkamp. Je beleeft de leukste week van de zomer. Je gaat op kamp met kinderen van je eigen leeftijd. Je bent actief, veel buiten, gaat zwemmen, slaapt gezellig met elkaar in een tent en doet allerlei sporten en spellen.


Als je je opgeeft voor het gymkamp, volg je hetzelfde programma, maar ben je 8-10 uur in die week lekker aan het turnen in de turnhal. Naast alle leuke en reguliere zomerkampactiviteiten besteed jij dus een aantal uur per dag aan het trainen in de volledig ingerichte sporthal van de KNGU. Deze trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers en extra begeleiders die voor jou op elk niveau een uitdagend en creatief gymprogramma in elkaar zetten.

 

Vanuit Gymsport Leiden hebben we 2 trainers die in week 1 in de turnhal te vinden zijn: Tessa Gerrits stuurt alle trainers in de turnhal aan en Lindy Wentink is de hele week als trainer actief in de turnhal.

Elke leeftijdsgroep heeft een eigen dorp met tenten op het kampterrein. Dat dorp heeft 2 eigen stafleden en elke tent heeft eigen tentleiding, iemand die de hele week jouw aanspreekpunt is, voor je zorgt en veel lol met je maakt. Bij de Sjoka’s slaapt de tentleiding in de tent bij de kinderen, bij de andere leeftijdsgroepen slaapt de leiding in een eigen tent en wordt het dorp ‘s nachts bewaakt door de nachtwachten. De Ouka’s hebben geen tentleiding meer, daar zijn alleen 2 stafleden aanwezig.

 

Wil je alles weten over Zoka?

 

Op de website www.zoka.nl, staat heel veel informatie over de kampen. Lees dat goed door, klik door naar aangeven deelsites, zodat je een beeld krijgt over wat je kan verwachten en hoeveel vrijwilligers actief zijn in allerlei functies. Er zijn binnen Gymsport Leiden ook veel mensen die al eens meegegaan zijn op kamp, dus mocht je nog vragen hebben, dan kunnen we je vast helpen.


Vanuit onze trainersgroep hebben al een aantal trainers toegezegd om mee te willen als tentleiding, dus er zullen ook bekende gezichten meegaan.
Maar het leukste is natuurlijk om samen met je clubgenoten, vriendjes of vriendinnetjes dit mooie kamp te gaan beleven. Je hoeft geen lid te zijn van Gymsport Leiden of de KNGU om mee te mogen, dus kijk snel met wie jij graag op ZOKA wil gaan!


De kinderen worden door de ouders gebracht naar het kampterrein en daar weer opgehaald. Je krijgt ook nog informatie over wat je mee moet nemen.


Kosten


Sjoka: € 140,00
Joka: € 280,00
Tika, Mika, Ouka: € 295,00

 

Toeslag voor Gymkamp: € 40,00

 

Daarnaast wordt er € 20,00 extra berekend bij het inschrijven voor Sjoka’s, Joka’s, Tika’s en Mika’s. Als we met Gymsport Leiden voldoende tentleiding meebrengen, krijgen wij deze kosten weer terug en wordt dit na afloop van het kamp weer verdeeld en terugbetaald aan de deelnemers.


Inschrijven

 

Heb je zin om mee te gaan op ZOKA? Schrijf je dan snel in!
Het is kort dag, want op zaterdag 9 april start de inschrijving en als we plekjes willen reserveren, moeten we er snel bij zijn.


Voor week 1 schrijven we gezamenlijk via Gymsport Leiden in.
Als je mee wil, vul dan voor 8 april a.s. het aanmeldformulier onderaan dit bericht in.

 

Zodra wij de voorinschrijving gedaan hebben, ontvangt de ouder op het opgegeven mailadres een mail met de aanmeldcode. Daarmee kun je zelf een account op mijn.zoka.nl aanmaken en alle benodigde gegevens van je kind invullen. Aan het eind van dit invulproces kun je via Ideal betalen.

 

Annuleren


De annuleringskosten bedragen minimaal €20,- per deelnemer, €10,- voor Sjoka’s. Wanneer er geannuleerd wordt tussen acht en vier weken voor aanvang van de kampweek, wordt er 50% van het deelnemersgeld in rekening gebracht. Bij annulering korter dan vier weken voor aanvang van de kampweek is het volledige deelnemersgeld verschuldigd.

 

Andere week?

 

Lijkt ZOKA jou ook te gek, maar kun je niet mee in week 1? Dan kun je je altijd voor een andere week opgeven. Via de website www.zoka.nl kun je jezelf inschrijven, misschien wel met je eigen vriend of vriendin en dan beleven jullie samen natuurlijk ook een fantastische week. Kijk op de website welke soort kampen er zijn in welke week. Er is naast een gewoon kamp en gymkamp ook een freerunkamp en een danskamp, waarbij je dus elke dag kan freerunnen of dansen!

 

Heb je nog vragen, wacht niet te lang en stel ze via emailadres: zoka@gymsportleiden.nl of kijk op www.zoka.nl.

  • Geboortedatum deelnemer
  • E-mailadres van de ouder waar de bevestiging voor de inschrijving naartoe gestuurd kan worden.
  • Geef 2 namen op bij wie je in de tent wil
  • Laat ons weten als je nog meer kwijt wil