Nieuw: Bewegen met nijntje

Beweegdiploma halen

Bij Gymsport Leiden gaan we vanaf seizoen 2019/2020 starten met ‘bewegen met nijntje’. Alle peuters en kleuters werken tijdens de lessen aan het behalen van hun beweegdiploma! Je zwemdiploma behalen is heel vanzelfsprekend, het behalen van een beweegdiploma niet. Gymsport Leiden zet zich in voor een brede motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van kinderen tussen 2 en 6 jaar door het gebruik van het nijntje beweegprogramma ontwikkelt door de KNGU.

De lessen peuter, kleuter en ouder/kind gym heten vanaf nu BEWEGEN MET NIJNTJE. De trainers van Gymsport Leiden zijn begin deze zomer allemaal opgeleid tot nijntje trainer en hebben er veel zin de lessen nog leuker en gevarieerder te maken met als doel het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. Met een nijntje beweegdiploma als beloning!

Naast de reguliere lessen starten we met los aanbod van 20 lessen beweegdiploma 1 of 2. De nijntje ouder/kind en nijntje peuterlessen vind je op de website onder nijntje Beweegdiploma.

Kijk voor meer informatie op www.beweegdiploma.nl

Heeft u vragen over bewegen met nijntje, neem dan contact op via nijntje@gymsportleiden.nl