Genomineerd voor Rabobank Wensenfonds

Onze wens is genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds!

Wij zijn één van de 111 genomineerden voor het Rabobank Wensenfonds. En nu willen we winnen ook! Om in november op het podium te staan mét een cheque voor onze club hebben wij jouw hulp hard nodig.

Ben jij klant van Rabobank Leiden-Katwijk, geef ons jouw stem van € 15,-!!

Wat is onze wens?

De wens namens de deelnemers van Gymsport Leiden is een vierkante air-floor. Met deze vloer hebben de turners, springers en acro-ers meer ruimte om te trainen.

De turnhal is door de week en in het weekend tot de maximale capaciteit gevuld. Met een verende vloer kunnen we op meer plekken en meer tijden met meer deelnemers trainen.

Hoe kun jij ons helpen?

Vanaf 25 oktober kunnen (particuliere) klanten en leden van de Rabobank hun stem(men) uitbrengen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. Klanten ontvangen drie stemmen die zij kunnen verdelen over drie verschillende wensen. Leden ontvangen een extra stem en kunnen deze naar eigen wens inzetten.

Stemmen kan tot en met 10 november. Dus: Heb jij een stemcode ontvangen per e-mail of post? Help ons dan om onze wens te realiseren en breng tussen 25 oktober en 10 november jouw stem uit op onze wens! (En vraag meteen al jouw bekenden hetzelfde te doen…….).

Om de wens in vervulling te doen gaan hebben we minimaal 50 stemmen nodig. Hopelijk verzamelen wij samen genoeg stemmen om onze wens in vervulling te laten gaan. 

Wat is het Rabobank Wensenfonds?

Het Rabobank Wensenfonds steunt elk jaar initiatieven van verenigingen en stichtingen in Leiden, Katwijk, Leiderdorp en Oegstgeest tot een bedrag van € 5.000,-.

Verenigingen en stichtingen kunnen daarvoor jaarlijks een wens indienen bij het Wensenfonds. Op basis van uitgebrachte stemmen krijgt de club geld voor de wens: hoe meer stemmen, des te hoger het uitgekeerde bedrag. Voor elke stem komt er €15,- bij! Het Wensenfonds verwacht hiervoor geen tegenprestatie.

Het fonds richt zich op initiatieven die een duurzame verbetering voor de samenleving realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een opgeknapte keuken voor het buurthuis, middelen voor gehandicapte sporters of het mogelijk maken van de plaatsing van zonnepanelen bij je club.

Gymsport Leiden heeft vorig jaar de wens ingediend om kleding voor de Gymnaestrada te bekostigen en daar met voldoende stemmen een mooi bedrag voor gekregen.

Dit jaar heeft Gymsport Leiden de wens voor een air-floor ingediend, en vraagt jou om te stemmen. Breng tussen 25 oktober en 10 november je stem uit! Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage aan de wens.

Wat is een air floor?

De Airfloor is een opblaasbare mat. Door de structuur en stevige maar zachte top is het een fijne manier van trainen.

Door het grote vierkante formaat biedt de Airfloor meer ruimte voor sporten zoals turnen, free-runnen en acro dan de Airtrack.

Met een blower wordt de mat makkelijk en snel door één persoon opgeblazen. Omdat de mat luchtdicht is, is er na het opblazen geen geluid om de mat op druk te houden.

Hoe werkt het?

Meedoen aan het wensenfonds gaat in een paar stappen.

 1. Tot 1 september 2019
  Deelnemers dienen wensen in bij Gymsport Leiden.
 2. Tot 10 september 2019
  Gymsport Leiden kiest een wens uit de inzendingen.
 3. Tot 20 september 2019
  Gymsport Leiden stelt de tekst voor de wens op.
 4. Tot 22 september 2019
  Gymsport Leiden dient de wens in bij het Wensenfonds.
 5. Oktober 2019
  Rabobank Wensenfonds selecteert de wensen en maakt de nominaties bekend.
 6. 25 oktober – 10 november 2019
  Leden van de Rabobank mogen stemmen op de wensen.
 7. 26 november 2019
  Rabobank Wensenfonds maakt de winnaars bekend.