Grote Club Actie: vanaf 24 september loten verkopen

Op zaterdag 24 september 2022 gaat de Grote Clubactie weer van start. In de week van 18-23 september ontvangen de deelnemers per mail de uitgebreide informatiebrief en in de les het lotenverkoopboekje.

Ook online verkopen

Net als vorig jaar kun je je loten ook online verkopen. Die verkoopmethode gebruiken we graag, omdat hiermee veel administratief werk wordt voorkomen. We hoeven de loten dan niet meer handmatig in te boeken bij de Grote Clubactie.

Je persoonlijke online verkooppagina

Alle deelnemers krijgen dit jaar op 24 september een mail met hun persoonlijke verkooppagina. De link daarvan kun je dus gemakkelijk doorsturen via de app en de mail, zodat al je vrienden en familie online een lot bij je kunnen kopen en er ook geen vergissingen meer kunnen worden gemaakt in de naam die gekozen moet worden. Het is namelijk een link op jouw naam en je kan dan gelijk in de persoonlijke pagina zien wie bij jou een lot gekocht heeft.

Nieuw: medaille voor 25 loten

Nieuw is ook dat je een medaille krijgt als je meer dan 25 loten hebt verkocht. Samen met de verdiensten van Gymsport Leiden bij het verkopen van 10 loten, 25 loten, 40 loten etc., maakt dat het zeker de moeite waard is om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Onze opbrengst vorig jaar was fantastisch (boven de € 10.000,-). Hopelijk halen we dit jaar weer zo’n bedrag!