Grote Clubactie

Vanaf 19 september zijn heel veel deelnemers van Gymsport Leiden weer aan de slag gegaan om loten te verkopen van de Grote Clubactie. Deze actie is erg populair bij clubs in Nederland en er is dit jaar in het hele land veel verkocht.

Veel verkocht
Ook de deelnemers van Gymsport Leiden hebben hun best gedaan. In totaal hebben we 4619 loten weten te verkopen en hebben we daar € 10.864,80 mee op weten te halen.

Dat is een hele mooie prestatie! Van dit geld gaan we kijken welke materialen we aan kunnen schaffen om nog leuker te kunnen sporten in onze zalen.

Een paar leuke weetjes over de Grote Clubactie van Gymsport Leiden:
  • In totaal hebben 237 deelnemers loten verkocht
  • Daarvan zijn er 163 die meer dan 10 loten hebben verkocht en dus een VVV bon hebben verdiend om zelf wat leuks van te kopen.
  • 90 deelnemers hebben zelfs meer dan 20 loten verkocht.
  • Deelnemers met de naam Elisa zijn de topverkopers van dit jaar. Bijna alles Elisa’s hebben loten verkocht! Zou het aan de naam liggen?
  • In verhouding hebben de deelnemers uit de zalen Antonie Duijklaan en Opaalstraat de meeste loten verkocht, maar ook de deelnemers van de recreatielessen in het Broekplein hebben goed hun bes gedaan.

Elisa Kucukcetin 1e prijs

Sophie Kort 2e prijs

Luna van Gerwen 3e prijs

Topverkopers
Op de 1e plaats is geëindigd:
Elisa Kucukcetin van de Jong Talentselectie. Zij wist 93 loten te verkopen, wat een prestatie!

Op de 2eplaats is geëindigd:
Sophie Kort: zij maakte een vliegende start en had al heel snel een mooi aantal verkocht. In totaal wist ze 83 loten te verkopen! Knap gedaan!

De 3e plaats is behaald door:
Luna van Gerwen: zij verkocht maar liefst 69 loten!

Een eervolle vermelding voor Sara vd Brom met 66 loten, Lara vd Linden met 65 loten, Mees Broos en Pien Warmerdam met 64 loten. Dit zijn natuurlijk ook enorme aantallen, waar de deelnemers veel inzet voor hebben laten zien! Dank jullie wel.

Alle deelnemers die meer dan 20 loten hebben verkocht, hebben nog een voucher gemaild gekregen met nog een aantal kortingsbonnen.

Iedereen hartelijk bedankt voor jullie inzet. Het online verkopen is dit jaar al heel goed geslaagd. We hopen dat dit volgend jaar nog beter gaat, want dan is het verkopen nog makkelijker.