Clubheld genomineerd

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het opbouwen van een podium, niks is te veel voor de clubheld.

 

Ook dit jaar biedt AD in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de regionale sport- en cultuurclubs een podium en wil de clubhelden in het zonnetje zetten.

Clubheld Arthur Haasbroek

Het bestuur heeft Arthur Haasbroek genomineerd als clubheld.

Arthur is een zeer gedreven voorzitter die zeer veel van zijn tijd en zijn vrije tijd in de sport investeert. Hij doet dat in het belang van Gymsport Leiden, intern en extern.

Intern pakt hij een flinke hoeveelheid werkzaamheden op om Gymsport Leiden vanaf de start in 2017 tot een veelzijdige organisatie te bouwen. Toen het nodig was, gaf hij een jaar lang Acro lessen, en volgde een cursus hiervoor. Hij pakte ook nog even de jurycursus Acro mee.

Voor Gymsport Leiden laat hij zijn gezicht ook buiten de club zien. Hij is bij de totale sport in Leiden betrokken, onder andere via Topsport Leiden. Hij is een actief inspreker bij de raadsvergaderingen en wordt regelmatig geïnterviewd op Sleutelstad FM. Voor Gymsport Leiden, maar ook voor de hele sport in Leiden. Denk aan de nieuwe sportnota “gezondheid en sport” en het geplande Indoor Sportcentrum (luisterfragment)

Arthur heeft uit het Sport Stimuleringsfonds een grote subsidie voor Gymsport Leiden binnengehaald om het nijntje beweegdiploma op te zetten en Leiden op de kaart te zetten als “Leiden Beweegstad” (luisterfragment).

Extern denkt en werkt Arthur mee met de LSF (Leidse sportfederatie), om deze meer stem te geven voor verenigingen en is hij Bondsraadslid van de KNGU.

Daarnaast is hij ook nog eens heel inventief in het bedenken van plannen om Gymsport Leiden in de spo(r)tlight te zetten: de praalwagen met de burcht erop en Gymsport Leiden daarop en omheen, waarmee Gymsport Leiden de eerste prijs verdiende in de 3 oktober optocht, de Nachtwacht van Gymsport Leiden, waarmee een 2e prijs werd verdiend in de taptoe en de promotiedoeken in de stad rond de 3 oktoberfeesten.

Zo zijn er nog vele dingen op te noemen. Arthur is werkelijk een duizendpoot die onmisbaar is voor de Gymsport in Leiden.

Stemmen

Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden.

 

Wil je dat Arthur de titel clubheld van het jaar verdient? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen Arthur krijgt, des te groter de kans dat hij of zij een geheel verzorgd feest voor Gymsport Leiden wint.

 

Stemmen kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur via de link van clubheld van het jaar: ad.clubheldvanhetjaar.nl

 

Vul de naam Arthur Haasbroek in en de rest wijst zich vanzelf.

Gymsport Leiden feest?

In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Tijdens de stemperiode wordt een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe Arthur ervoor staat. 

 

In iedere gemeente wordt er voor zowel sport als cultuur een top 3 bepaald op basis van de meeste stemmen.

 

De provinciewinnaars worden geselecteerd uit de top 3 gemeentewinnaars. Op 17 december is de feestelijke Award Uitreiking. Op deze avond komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mogen zij de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van het Jaar 2019 verdient.

 

De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar. De hoofdprijs voor de landelijke winnaar: een feest voor de hele club.