Actie met Vriendenloterij

Gymsport Leiden doet in 2023 weer mee aan de Wereld Gymnaestrada. Bij dit internationale sportevenement komen ruim 25.000 sporters uit 52 verschillende landen met hun gymnastiekclubs bij elkaar om samen te sporten en elkaar te ontmoeten.

Sponsoractie Vriendenloterij

Dit jaar is de Wereld Gymnaestrada weliswaar dichtbij in Amsterdam, maar voor een professionele demo en een hele kampweek met 32 deelnemers en staf is natuurlijk veel geld nodig. Met alleen de deelnamekosten zijn we er namelijk nog niet. Wat dacht je van showkleding, de overnachtingen en het eten tijdens de kampweek en alle trainingen in voorbereiding naar de Wereld Gymnaestrada?

Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij! Op maandag 19 december tussen 18.30 en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt gaan meespelen in de VriendenLoterij voor Gymsport Leiden.

Het is de moeite meer dan waard, want:
  • Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan Gymsport Leiden
  • Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs
  • Uit de maandelijkse trekking maakt de VriendenLoterij elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-. Elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN!
  • Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.
  • Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART. Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 130 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit.
Hoe meer loten worden gekocht voor Gymsport Leiden, hoe professioneler we met het WG-team van Gymsport Leiden op de Wereld Gymnaestrada voor de dag kunnen komen.

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar wg@gymsportleiden.nl.

Na de Olympische Spelen is de WG het grootste sportevenement met de meeste deelnemers ter wereld. Alle deelnemende landen laten elkaar in shows en demo’s zien waar ze goed in zijn, er is geen competitie.

Wil je komen kijken naar de Wereld Gymnaestrada in Amsterdam? Deze vindt plaats van 30 juli-5 augustus 2023 in de RAI in Amsterdam.
Vanaf januari 2023 kun je toegangskaarten kopen: Informatie over tickets

Optreden van het WG team van Gymsport Leiden in 2019