29 mei: Jongtalent Test

29 mei organiseert Gymsport Leiden weer een JongTalent-test. 

Dit is een test-training om te kijken of de Jongtalent groep bij uw dochter zou passen. De test is voor meisjes geboren in 2014, 2015 en 2016.

 

Tijdens deze test-training testen we op een leuke manier de kracht, lenigheid, coördinatie en lichaamsbeheersing van de meisjes die meedoen. Na de test hoort u dan of uw dochter wordt uitgenodigd om bij de Jongtalent groep te komen turnen. 

 

De Jongtalent groep is een groep waarbij we op een leuke manier jongen meisjes een technisch goede basis voor het turnen meegeven. We proberen we de jonge turnsters hier maximaal voor te bereiden op de doorstoom naar de wedstrijdgroepen. 

 

Dus heeft uw dochter veel te veel energie, staat zij de hele dag op haar handen en zoekt ze meer uitdaging tijdens het turnen geef haar dan op voor de JongTalent-Test op zaterdag 29 mei 2021 van 14:30 tot 16:00 uur in Sporthal Broekplein, Broekplein 2, Leiden. 

 

Mail de naam van uw dochter en haar geboortedatum naar jongtalent@gymsportleiden.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail met hierin aanvullende informatie. 

 

Hopelijk tot 29 mei!