ZOKA: Het leukste zomerkamp voor iedereen van 6 tot en met 18 jaar – ga je mee?

Het is een begrip in de gymnastiekwereld: ZOKA, de zomerkampen van de KNGU. In de bossen van Beekbergen beleef je de week van je leven. Met dansen, gymmen, zingen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, kampvuur, gegarandeerd nieuwe vrienden en nog veel meer. Ga je dit jaar (weer) mee?

Kijk maar eens naar het filmpje op Youtube. Hier wil je bij zijn! Het thema van dit jaar: Zomerkampen, alles op zijn kop!

Verschillende opties
Er zijn verschillende opties: ‘gewoon’ zomerkamp waarbij je een week vol doldwaze avonturen beleeft. Of hetzelfde zomerkamp, maar dan aangevuld met gym, dans of freerunnen. Dan ga je elke dag ook nog eens een paar uur de turnhal of dansstudio in. (Let op: niet alle opties zijn beschikbaar in de week dat Gymsport Leiden gaat, zie tabel hieronder.)

Slapen in een tent

Op het kampterrein in Beekbergen staan tentdorpen. In elk dorp staan ongeveer 8 tenten met kinderen uit jouw leeftijdsgroep:

  • Sjoka:     6 – 8 jaar (Halve week ipv hele week)
  • Joka:       8 – 10 jaar
  • Tika:        10-12 jaar
  • Mika:     12-15 jaar (Minimaal brugklas afgerond)
  • Ouka:     16-18 jaar

In elke tent slapen maximaal 10 kinderen. Een tent heeft tentleiding. Als je je inschrijft via Gymsport Leiden, dan is je tentleiding iemand die je kent van de club.

Van zondagmiddag tot en met zaterdagochtend
Je ouders brengen je op zondagmiddag naar het kampterrein in Beekbergen. Na een spetterende openingsshow gaan zij weer naar huis. Op zaterdagochtend halen ze je weer op, maar niet voordat de week officieel is afgesloten met een super-eindshow.

Let op: De Sjoka’s komen maar een halve week! Zij komen op zondagmiddag en vertrekken op woensdagochtend, of komen op woensdagmiddag en vertrekken op zaterdagochtend.

Bijzonderheden?
Ook als je medicatie gebruikt of een dieet hebt, kun je zorgeloos deelnemen aan ZOKA! Vooraf wordt alles met jullie afgestemd. Twijfel je of het in jullie geval haalbaar is, laat ons dat dan vooral weten!

Waarom inschrijven via Gymsport Leiden?
Gymsport Leiden neemt dit jaar als club actief deel aan ZOKA. Wat betekent dit? Voor de eerste week van de zomervakantie in regio Leiden (21 juli t/m 27 juli 2019) kun je via Gymsport Leiden inschrijven voor ZOKA. Gymsport Leiden zorgt vervolgens voor tentleiding. Dat betekent dat een trainer/begeleider/lid van Gymsport Leiden jou en jouw tentgenoten de hele week begeleidt. Lekker vertrouwd dus!

Welke week is dit?
In het onderstaande overzicht zie je waarvoor je je via Gymsport Leiden kunt inschrijven. Laat je niet van de wijs brengen door week 3  de tabel. Week 3 is voor onze regio (Midden) de eerste week van de zomervakantie!

Week Datum Zomerkamp Gymkamp Danskamp Freerunkamp Sjoka 1e helft Sjoka 2e helft
3 21 juli t/m
27 juli 2019
JA JA NEE NEE JA JA

Wil je in een van de overige vakantieweken deelnemen aan ZOKA, dan kan dat uiteraard gewoon. Je kunt je voor die andere weken alleen niet inschrijven via Gymsport Leiden, er is dan geen tentleiding vanuit Gymsport Leiden aanwezig, en je krijgt geen KNGU-korting. Je meldt je in dat geval rechtstreeks aan via www.zoka.nl.

Kosten
De kosten voor ZOKA vind je in onderstaande tabel. Als lid van Gymsport Leiden betaal je de KNGU-ledenprijs.

Leeftijdsgroep Leeftijd KNGU-leden NIET KNGU-leden
 Sjoka (halve week) 6-8 jaar € 90 € 108
 Joka / Tika/ Mika / Ouka – Zomerkamp 8-10 jaar / 10-12 jaar / 12 – 15 jaar / 16 – 18 jaar € 170 € 204
Joka / Tika / Mika / Ouka – Gym-, Dans-, Freerunkamp 8-10 jaar / 10-12 jaar / 12 – 15 jaar / 16 – 18 jaar € 202,50 € 236,50

 

Wil je mee?

Op 5 januari kunnen wij aanmelden bij ZOKA. We weten uit ervaring dat week 3 razendsnel gevuld zal zijn. Dus als je meewilt, zorg er dan voor dat wij je aanmelding uiterlijk 1 januari 2019 binnen hebben.

Let op: bij aanmelding verloopt de betaling – in tegenstelling tot vorig jaar – via de KNGU. Let wel op de annuleringsafspraken:

  • tot 8 weken voor startdatum kamp: 20 euro annuleringskosten
  • tussen 8 en 4 weken voor startdatum kamp: 50% annuleringskosten
  • binnen 4 weken tot startdatum kamp: volledig bedrag verschuldigd

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

 

Heb je vragen? Mail dan naar zoka@gymsportleiden.nl of bel Marlies van der Hout: 06 43 40 86 81.