ZOKA: Het leukste zomerkamp voor iedereen van 6 tot en met 18 jaar – ga je mee?

Het is een begrip in de gymnastiekwereld: ZOKA, de zomerkampen van de KNGU. In de bossen van Beekbergen beleef je de week van je leven. Met dansen, gymmen, zingen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, kampvuur, gegarandeerd nieuwe vrienden en nog veel meer. Ga je dit jaar (weer) mee?

Kijk maar eens naar het filmpje op Youtube. Hier wil je bij zijn! Het thema van dit jaar: Zomerkampen, altijd feest!

Veel lol, gymmen, dansen en freerunnen
Er zijn verschillende opties: ‘gewoon’ zomerkamp waarbij je een week vol doldwaze avonturen beleeft. Of hetzelfde zomerkamp, maar dan aangevuld met gym, dans of freerunnen. Dan ga je elke dag ook nog eens een paar uur de turnhal of dansstudio in.

Slapen in een tent
Op het kampterrein in Beekbergen staan tentdorpen. In elk dorp staan ongeveer 8 tenten met kinderen uit jouw leeftijdsgroep:

  • Sjoka:     6 – 8 jaar (Halve week ipv hele week)
  • Joka:       8 – 10 jaar
  • Tika:        10-12 jaar
  • Mika:     12-15 jaar (Minimaal brugklas afgerond)
  • Ouka:     16-18 jaar

In elke tent slapen maximaal 8 kinderen. Een tent heeft tentleiding. Als je je inschrijft via Gymsport Leiden, dan is je tentleiding iemand die je kent van de club.

Van zondagmiddag tot en met zaterdagochtend
Je ouders brengen je op zondagmiddag naar het kampterrein in Beekbergen. Na een spetterende openingsshow gaan zij weer naar huis. Op zaterdagochtend halen ze je weer op, maar niet voordat de week officieel is afgesloten met een super-eindshow.

Let op: De Sjoka’s komen maar een halve week! Zij komen op zondagmiddag en vertrekken op woensdagochtend, of komen op woensdagmiddag en vertrekken op zaterdagochtend.

Bijzonderheden?
Ook als je medicatie gebruikt of een dieet hebt, kun je zorgeloos deelnemen aan ZOKA! Vooraf wordt alles met jullie afgestemd. Twijfel je of het in jullie geval haalbaar is, laat ons dat dan vooral weten!

Waarom inschrijven via Gymsport Leiden?
Gymsport Leiden neemt dit jaar als club actief deel aan ZOKA. Wat betekent dit? Voor de eerste (15 juli t/m 21 juli) en de laatste week van onze zomervakantie (19 aug t/m 25 aug) kun je via Gymsport Leiden inschrijven voor ZOKA. Gymsport Leiden zorgt vervolgens voor tentleiding. Dat betekent dat een trainer/begeleider/lid van Gymsport Leiden jou en jouw tentgenoten de hele week begeleidt. Lekker vertrouwd dus!

Welke weken zijn dit?
In het onderstaande overzicht zie je in welke weken je via Gymsport Leiden kunt inschrijven. Laat je niet van de wijs brengen door week 2 en 7 in de tabel. Week 2 is voor onze regio (Midden) de eerste week van de zomervakantie en week 7 de laatste!

Week Datum Zomerkamp Gymkamp Danskamp Freerunkamp Sjoka 1e helft Sjoka 2e helft
2 15 juli t/m
21 juli
JA JA NEE NEE JA JA
7 19 aug t/m
25 aug
JA JA JA NEE JA JA

Wil je in een van de overige vakantieweken deelnemen aan ZOKA, dan kan dat uiteraard gewoon. Je kunt je voor die andere weken alleen niet inschrijven via Gymsport Leiden, er is dan geen tentleiding vanuit Gymsport Leiden aanwezig, en je krijgt geen KNGU-korting. Je meldt je in dat geval rechtstreeks aan via www.zoka.nl.

Kosten
De kosten voor ZOKA vind je in onderstaande tabel. Als lid van Gymsport Leiden betaal je de KNGU-ledenprijs.

Leeftijdsgroep Leeftijd KNGU-leden NIET KNGU-leden
 Sjoka (halve week) 6-8 jaar € 85 € 102
 Joka / Tika – Zomerkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar € 160 € 192
Joka / Tika – Gym-, Dans-, Freerunkamp 8-10 jaar en 10-12 jaar € 185 € 222
 Mika / Ouka – Zomerkamp 12-15 jaar en 16-18 jaar € 170 € 204
Mika / Ouka – Gym-, Dans-, Freerunkamp 12-15 jaar en 16-18 jaar € 195 € 234

 

Wil je nog mee?

Op 1 januari heeft Gymsport Leiden de aanmelding verzorgd bij ZOKA. In totaal 21 leden gaan deze zomer naar ZOKA.

Wil je je alsnog aanmelden, dan kijken we uiteraard of we nog een plekje voor je kunnen krijgen. We kunnen dat dan echter niet garanderen. Bel voor meer informatie: 06 43 40 86 81 (Marlies van der Hout).