Zaterdag 11 april: Turn & fundag

Op zaterdag 11 april is er in Sassenheim een Turn en Fundag.

Dit is een wedstrijd van verschillende verenigingen in de regio. Ook Gymsport Leiden doet hier aan mee. De wedstrijd is voor jongens en meisjes die geboren zijn van 2007 t/m 2013.

Alle recreatieleden kunnen mee doen, want de wedstrijd wordt ingedeeld in verschillende leeftijdsgroepen en niveaus. De meisjes doen bij deze wedstrijd de onderdelen evenwichtsbalk, lange mat en minitrampoline. Voor de jongens zijn dat rekstok, lange mat en minitrampoline.

In de lessen wordt hard geoefend met de wedstrijdoefenstof en de trainer of trainster zal samen met de kinderen het niveau bepalen. Naast de wedstrijd is er ook altijd een recreatief programma, waar kinderen aan mee kunnen doen als ze niet bij de wedstrijd aan de beurt zijn.

Het wedstrijdschema kan pas na de inschrijving gemaakt worden, maar we gaan er vanuit dat uit kinderen uit 2013/2012/2011 in de ochtend aan de beurt zijn en de oudere kinderen ’s middags.

Bij  deze wedstrijden is een turnpakje (of shirt voor jongens) verplicht.

Wil je mee doen met deze gezellige wedstrijd? Meld je dan aan via deze link om in te schrijven. Mocht je problemen hebben met de link, mail dan even naar recreatie@gymsportleiden.nl.

Deelname aan de wedstrijd kost € 10,00. Dat zal verrekend worden per automatische incasso.

Inschrijven kan tot 10 maart, maar de wedstrijd heeft ook een maximum aantal deelnemers, dus zorg dat je er snel bij bent.

Wedstrijdkleding

Bij de wedstrijden dragen deelnemers het Gymsport Leiden tenue, dat gepast en besteld kan worden bij de Turn en Balletshop op het Broekplein. Sinds afgelopen seizoen is het toegestaan (maar niet verplicht) een turnbroekje te dragen bij de wedstrijden.

https://turnenballetshop.nl/product/turnpakje-ervy-elesia-gymsport-leiden/

De jongens dragen een blauw shirt van Gymsport Leiden. Deze is verkrijgbaar bij Joorit (Sint Jorissteeg 22 Leiden). Het shirt wordt op een witte korte broek gedragen. Hiervoor is geen standaard broek gekozen, maar u kunt deze zelf aanschaffen.

Voor wie het wil (dus niet verplicht) zijn er ook vesten van Gymsport Leiden te koop bij Joorit (Sint Jorissteeg 22 Leiden)