Ga jij mee naar de Wereld Gymnaestrada 2019?
Gymsport Leiden gaat naar de Wereld Gymnaestrada 2019. Van 7 tot en met 13 juli 2019 vindt dit event plaats in Dornbirn te Oostenrijk. (Let op: wij vertrekken op 6 juli en komen op 14 juli terug.)

Verenigingen van over de hele wereld laten aan elkaar zien wat zij in huis hebben. Dus wij ook!

Definitieve aanmelding in juni 2018

De inschrijving is geopend, en je definitieve aanmelding moet uiterlijk 1 juni 2018 binnen zijn. De – verplichte – trainingen voor de demo van Gymsport Leiden starten vervolgens direct na de zomervakantie met het voltallige team. Zodat wij in de zomer van 2019 een weergaloze show kunnen neerzetten in Dornbirn.

De trainingen

Houd voor de trainingen rekening met een maal per maand een training van 3 a 4 uur lang, op zaterdagen en/of zondagen. Het trainingsschema van september tot en met Kerstmis volgt zo spoedig mogelijk. Het schema na de feestdagen is afhankelijk van de wedstrijdschema’s, die na de zomer bekend worden. En natuurlijk wordt ook zo veel mogelijk rekening gehouden met de regulieren trainingsdagen en -tijden van onze leden. Voor de volledigheid: deze trainingen zijn gratis.

Dit is voor jou als jij

  • Lid bent van Gymsport Leiden, en
  • Deelneemt in een wedstrijdgroep of selectie, en
  • In juli 2019 10 jaar of ouder bent, en
  • Staat te trappelen van ongeduld om met een grote groep van Gymsport Leiden aan de hele wereld een fantastische demo te laten zien


Meer informatie en aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder. Let op: aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst. Er is een maximum aantal personen dat kan deelnemen (50). Dus weet je zeker dat je meewilt, ben je op de voorlichtingsavond van 17 april 2018 geweest en weet je alle ins & outs van de kosten en voorwaarden al? Wacht dan niet te lang en meld je aan.

Was je niet bij de voorlichtingsbijeenkomst en heb je vragen over de WG, de kosten, (trainings)voorwaarden, etc? Bekijk dan de Handout presentatie 17 april 2018.

En wil je zien wat Gymsport Leiden bij de Wereld Gymnaestrada 2015 in Helsinki heeft neergezet, bekijk dan ook het filmpje van de demo op youtube. Voor een impressie van de diversiteit aan optredens EN de belevenissen van het team van Gymsport Leiden in Helsinki kun je terecht op het youtube-account acrofanatic van Erik Korving.

 

Inschrijven World Gymnaestrada

Inschrijfformulier voor deelname aan World Gymnaestrada
  • In juli 2019 moet je 10 jaar of ouder zijn.
  • We willen je informatie sturen over de inschrijving, betaling, organisatie. Geef daarom een emailadres van jezelf of een ouder/verzorger op. Ben je onder de 18, geef dan ook het email adres van je andere ouder/verzorger op, we hebben namelijk toestemming van beide ouders nodig als je meegaat naar Oostenrijk. We vinden het handig als je ook je eigen email toevoegt, zodat we je informatie over trainingen kunnen geven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.