Wereld Gymnaestrada 2019
Gymsport Leiden gaat naar de Wereld Gymnaestrada 2019. Van 7 tot en met 13 juli 2019 vindt dit event plaats in Dornbirn te Oostenrijk. Verenigingen van over de hele wereld laten aan elkaar zien wat zij in huis hebben. Dus wij ook!

Aanmelding is gesloten

De inschrijving is inmiddels gesloten. De – verplichte – trainingen voor de demo van Gymsport Leiden starten direct na de zomervakantie met het voltallige team. Zodat wij in de zomer van 2019 een weergaloze show kunnen neerzetten in Dornbirn.

De trainingen

Houd voor de trainingen rekening met een maal per maand een training van 3 a 4 uur lang, op zaterdagen en/of zondagen. Het trainingsschema van september tot en met Kerstmis volgt zo spoedig mogelijk. Het schema na de feestdagen is afhankelijk van de wedstrijdschema’s, die na de zomer bekend worden. En natuurlijk wordt ook zo veel mogelijk rekening gehouden met de regulieren trainingsdagen en -tijden van onze leden. Voor de volledigheid: deze trainingen zijn gratis.


Meer informatie

Was je niet bij de voorlichtingsbijeenkomst en heb je vragen over de WG, de kosten, (trainings)voorwaarden, etc? Bekijk dan de Handout presentatie 17 april 2018.

En wil je zien wat Gymsport Leiden bij de Wereld Gymnaestrada 2015 in Helsinki heeft neergezet, bekijk dan ook het filmpje van de demo op youtube. Voor een impressie van de diversiteit aan optredens EN de belevenissen van het team van Gymsport Leiden in Helsinki kun je terecht op het youtube-account acrofanatic van Erik Korving.