Vanaf 3 juli is het mogelijk om Gymsport Leiden kleding te bestellen! Samen met leverancier Muta hebben we een speciale website gemaakt, waarop je zelf als trainer, als sporter of als fan bedrukte kleding kan bestellen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen naam op de voorkant erbij te laten zetten! Je kunt de speciale website bereiken via: http://gymsportleiden.muta.nl/

 

Rood Gymsport Leiden vest

Rode vesten op de Taptoe – Leidens Ontzet
Op de Taptoe van 2 oktober willen we ons graag presenteren met onze nieuwe naam Gymsport Leiden. Tot vorig jaar liepen de recreatiesporters van de vijf gefuseerde clubs nog ieder in de clubkleding van de ‘oude’ club. Maar nu we in 2017 ECHT zijn samengesmolten en het nieuwe sportseizoen na de zomervakantie begint, willen we goed van start gaan! We willen graag dat alle recreatiesporters in rode vesten mee kunnen lopen, zodat iedereen weet dat jij bij de nieuwe club Gymsport Leiden hoort! De vesten hebben op de voorkant het logo van Gymsport Leiden en op de achterkant het woordmerk Gymsport Leiden.
Daarnaast kun je ervoor kiezen om je eigen naam ook op de voorkant erbij te laten drukken! Dat is natuurlijk erg leuk, maar ook handig, want dan weet je altijd dat het jouw vest is. Het vest is verkrijgbaar vanaf maat 116 en heeft een rits en capuchon.

De wedstrijd/selectiesporters dragen tijdens de Taptoe hun Gymsport Leiden presentatie trainingspak.

Donkerblauw Gymsport Leiden sportshirt dry fit

 

 

Sportshirts dry fit voor jongens
Voor de recreatieturnsters hebben we in juni al een mooi turnpakje laten ontwerpen via Turn- en Balletshop Broekplein, maar voor de jongens hadden we nog geen geschikte sportkleding. Maar nu wel! Jongens, die graag sporten in een T-shirt met korte broek, kunnen nu ook een dry fit T-shirt van Gymsport Leiden bestellen! Het T-shirt is in navy (donkerblauw) en staat heel mooi bij een witte sportbroek. Het shirt is een aanrader voor de freerunners en de recreatieturners. Maar ook selectieturners, die graag trainen in een dry fit T-shirt kunnen het shirt natuurlijk bestellen. De shirts zijn voor de jeugd verkrijgbaar in donkerblauw.

 

 

Wit Gymsport Leiden slimfit shirt voor volwassenen

 

Kleding voor volwassenen
Ook voor volwassenen hebben we kleding! Ben je trainer, sporter of fan, dan kun je kleding in volwassen maten bestellen. De pasvormen en modellen van herenkleding zijn anders dan van dameskleding. Sommige dames hebben liever de pasvorm van het herenmodel en sommige heren hebben liever de pasvorm van het damesmodel. Dat is geen probleem, als je kleding maar lekker zit! Er zijn verschillende pasmaten in omloop, zorg ervoor dat je eerst past, voordat je bestelt.
Voor volwassenen zijn de dry fit sportshirts naast navy ook in wit verkrijgbaar. Daarnaast zijn er voor volwassenen ook katoenen slimfit shirts verkrijgbaar. Dit shirt van katoen bevat ook 5% elastan, waardoor de pasvorm goed blijft. Ook d