Zaterdag 24 en zondag 25 juni werden de Leidse  Kampioenschappen gehouden in de Turnhal Broekplein. Het werd een succesvol gezellig weekend waarin weer werd bewezen wat voor kwaliteit Gymsport Leiden in huis heeft.

Zondag waren de heren aan de beurt. Er werd geturnd in verschillende divisies. Omdat de jongens op veel verschillende niveaus turnen waren ze per divisie verdeeld. Iedereen deed erg zijn best en er werd weer mooi geturnd.

In de volgende groepen hebben de jongens medailles gewonnen:

Keuzestof junior 2de en 3de divisie:

  1. Viktor Klijn
  2. Bo van der Schoor

2de en 3de divisie pupil en instap: 

  1. Ties van Zanten
  2. Storm Mostert
  3. Jim van Egmond

4de divisie en hoger:

  1. Hugo Molenaar
  2. Cas van den Berg
  3. Boaz Pereira

Gefeliciteerd met jullie medailles! Ook voor de jongens die geen medailles hebben gekregen bedankt voor jullie inzet, jullie hebben het super gedaan! Voor iedereen een mooie afsluiting van het seizoen.

Bij de Leidse Kampioenschappen horen ook Leidse Kampioenen, die jaarlijks kans maken op een wisselbeker. Bij de beoordeling wordt er gekeken wie aan het eind van de wedstrijd de hoogste E-scores heeft behaald. Dit houdt in dat je netjes hebt geturnd, ongeacht de moeilijkheidsgraad.

Storm Mostert had de hoogste score bij de onderbouw en heeft zondag het stokje overgenomen van Bo van der Schoor en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen en is hiermee de Leids Kampioen 2017 heren turnen onderbouw.

Voor Bo van der Schoor was het een wisseling van beker want hij is wederom verrast met een titel dit jaar als Leids Kampioen maar dan bij heren turnen bovenbouw.

Gefeliciteerd Bo en Storm!