Gymsport Leiden Kleding Heren Turnen

Het wedstrijd turnpakje voor Heren Turnen is verkrijgbaar bij Turn- en Balletshop Broekplein in de Merenwijk. Informeer bij jouw trainer of jij op jouw turnniveau ook een wedstrijd turntenue nodig hebt.

Voor de selectiesporters heeft Gymsport Leiden bruikleen presentatie trainingspakken beschikbaar. Alle wedstrijdturners van Gymsport Leiden behoren een Gymsport Leiden presentatie trainingspak in hun kledingpakket te hebben. Informeer bij jouw trainer of jij op jouw turnniveau ook een presentatie trainingspak nodig hebt.
Het Gymsport Leiden presentatie trainingspak bestaat uit een broek en een jack en is eigendom van Gymsport Leiden. De gebruikers krijgen het pak in bruikleen, door toe te treden tot het bruikleensysteem. Turners kunnen toetreden tot het bruikleensysteem, door het eenmalig betalen van 70 euro toetreedgeld. Elk kwartaal wordt er een ruildag georganiseerd, waarop de gebruikers het pak of alleen broek of jack kunnen omruilen voor een grotere maat. Ruilen is kosteloos. Het presentatie trainingspak mag alleen gedragen worden bij wedstrijden, demo’s, optredens en promotionele activiteiten zoals de Taptoe.
Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het pak binnen 1 week schoon te worden ingeleverd bij jouw trainer. Lees voor de leenconstructie en het gebruik hiervan het bruikleenreglement. Heb je vragen, mail naar kleding@gymsportleiden.nl