Het wedstrijd turnpakje voor Dames Turnen is verkrijgbaar bij Turn- en Balletshop Broekplein in de Merenwijk. Elke twee jaar presenteert de club zich in een nieuw wedstrijd turnpakje. In seizoen 2017-2018 is er voor de 1e tot en met 4e divisie een nieuw wedstrijd turnpakje ontworpen. Deze kan gepast worden in Turnshop Broekplein.

Voor de selectiesporters heeft Gymsport Leiden bruikleen presentatie trainingspakken beschikbaar. Alle wedstrijdturnsters (1e t/m 4e divisie) van Gymsport Leiden behoren een Gymsport Leiden presentatie trainingspak in hun kledingpakket te hebben. Voor de wedstrijdturnsters in de 5e en 6e divisie is het presentatie trainingspak optioneel.

Het Gymsport Leiden presentatie trainingspak bestaat uit een broek en een jack en is eigendom van Gymsport Leiden. De gebruikers krijgen het pak in bruikleen, door toe te treden tot het bruikleensysteem. Turnsters kunnen toetreden tot het bruikleensysteem, door het eenmalig betalen van 70 euro toetreedgeld. Elk kwartaal wordt er een ruildag georganiseerd, waarop de gebruikers het pak of alleen broek of jack kunnen omruilen voor een grotere maat. Ruilen is kosteloos. Het presentatie trainingspak mag alleen gedragen worden bij wedstrijden, demo’s, optredens en promotionele activiteiten zoals de Taptoe.

Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het pak binnen 1 week schoon te worden ingeleverd bij de betreffende trainer. Lees voor de leenconstructie en het gebruik hiervan het bruikleenreglement. Heb je vragen, mail naar kleding@gymsportleiden.nl