Kom jij ons team versterken?

Sinds augustus is er een vrijwilligerscommissie voor Gymsport Leiden. De afgelopen maanden zijn we bezig geweest met het maken van een organogram, omschrijvingen van de taken en een vrijwilligersbeleid. Je hebt misschien wel ons filmpje voorbij zien komen met een korte introductie hierover!

 

We hebben 5 commissie gevormd waar alle vrijwilligerstaken een plekje hebben gekregen. We zoeken voor elke commissie een groep enthousiaste mensen die samen zorgdragen voor de taken binnen de commissie. De commissie zal een aantal keer per jaar samen komen om te vergaderen. Vanuit die vergadering zul je wat actiepunten hebben om uit te werken. Daarnaast zul je 1 a 2 keer per jaar overleg voeren met het bestuur.

Om deze commissies te vormen zullen alle mensen die de Taakie vrijwilligerstest hebben ingevuld, hiervoor Taakies ontvangen.  Vind je het leuk om in één van deze commissies mee te helpen of mee te denken? Accepteer dan de taak waarvan jij denkt dat hij bij je past!

Mocht je meerdere Taakies achter elkaar hebben ontvangen, antwoord dan op degene die je wil accepteren door deze ingedrukt te houden en kies antwoord

De vrijwilligerscommissie benadert je dan voor meer informatie. 

 

 Heb je nu al vragen? Mail ons via vrijwilligers@gymsportleiden.nl