Met een score van 16.225 blijft Epke Zonderland alle concurrentie ver voor! Epke Zonderland is weer wereldkampioen aan de rekstok!

Om 10.30 uur stapt Epke de bus in die hem van het hotel naar de wedstrijdhal brengt. Dit is de dag van Epke! Wat voor een dag…Epke flikt het weer en wordt Today wereldkampioen met een weergaloze oefening: 16.225.

Het Guangxi Sports Center ging uit zijn dak, en in Nederland de televisiekijkers hoogstwaarschijnlijk ook. “Ik zat helemaal in een flow”, vertelt Epke na afloop. “Ik heb nog nooit zo’n goeie oefening gedraaid. wholesale nba jerseys Alles ging automatisch.” Pas tegen het einde van zijn oefening “werd Epke wakker”. Hij was zo tevreden over zijn oefening. “Ik heb bijna geen fouten gemaakt.” Zijn naaste concurrent, de Chinees Zhang moest als eerste turnen maar had ech domme pech. Zijn leertje ging onderweg kapot dus hij ging van de rekstok af. Hoe vond Epke dat?  “ Vreselijk sneu, dan heb je helemaal geen kans. Zou Zhang anders nog roet in het eten kunnen gooien van het Nederlandse feestje?  Epke: “Als ik mijn wholesale nba jerseys oefening goed Last: zou turnen niet”. Hij had er dus vooraf vertrouwen in.

Verslag van de toestelfinales 
De tweede dag toestelfinale en tevens de laatste dag van het toernooi. De tijd Linux is voorbij gevlogen en we gaan deze laatste dag genieten. Eerst maar sprong mannen, <span balk vrouwen, brug mannen, vloer vrouwen en dan het grote moment, bijna op het allerlaatste… Epke !

We worden weer verrast op spectaculaire optredens van de plaatselijke dans- en acrogroepen. Echt wel spetterend en kleurig hoor en een hels lawaai.

Dan sprong. Daar zit onze Robert van Oort te jureren als E5. Hij zorgt er mede voor dat het eerste treetje van het podium wordt bezet door de Koreaan Ri Se Guang, als 2e Radivilov uit de Ukraïne en de bronzen medaille is voor de Amerikaan Dalton.
Op balk worden fouten gemaakt door de favorieten. Yao valt en Iordache greep haar kans niet en moest de balk af bij haar eerste acrocombinatie. Ook de Canadese Black viel en de oefening van Kyla Ross was wiebelig en miste combinaties; zij Zwijndrecht! haalt de 14 punten niet eens. De Japanse Teramoto greep haar kans niet en zo kwam het podium cheap nba jerseys op 1. Biles 2. Bai en 3. Mustafina.

Na de eerste CP van vandaag de brug van de mannen. En daar zit Vincent Reimering. Nederland is toch goed vertegenwoordigd vandaag want Lonneke Keermers – Van Gerven zat bij balk en gisteren Aukje de Jong op sprong. Vincent doet het prima ….hij geeft de hoogste punten aan Verniavev, dan aan Leyva en vervolgens aan Kato. De kriebels beginnen op te spelen. Nog vloer dames en dan is het zover. Lordache is behoorlijk favoriet op de tribune, maar ze redt het niet tegen Biles. Skinner gaat goed maar verbetert Lordache niet. Als laatste turnster nestelt Mustafina zich hier nog tussen en in gaat met het brons terug naar Rusland.

Finale rekstok
En dan rekstok …. Zhang als eerste…. hij moet er af ! Leertje gebroken. De 30 seconden valtijd gaan voorbij, maar Zhang vervolgt toch zijn oefening, dankzij een nieuwe regel is dit toegestaan. Uchimura turnt 15.725. Kuksenkov een Rio hapering: 14.533. Calvo Moreno gaat cheap mlb jerseys er af: 13.300. De vijfde turner Moznik turnt een goede oefening 15.000.

Dan de zesde turner: Epke Zonderland….wát een oefening 16.225 ! De volgende twee turners zien we amper nog…. EPKE is weer wereldkampioen!

Epke Zonderland Wereld Kampioen Rekstok

Epke Zonderland wholesale jerseys Wereld Kampioen Rekstok