Gymsport Leiden succesvol op finales acrogym D/E niveau in Kampen

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de landelijke finale D/E niveau in Kampen. Vanuit Leiden reisden we met maar liefst vijf teams af om hun prachtige oefeningen te laten zien en met goed resultaat!

 

In de ochtend was het de beurt aan Noa & Arianna (E-jeugd damespaar), die met een nette oefening een score van 23.190 wisten te behalen. Hiermee wisten zij in een groot deelnemersveld zelfs een bronzen medaille te veroveren! Guusje & Josephine (E-junior damespaar) lieten een mooie oefening zien en behaalden 22.710. In hun eerste jaar acrogym zijn ze knap 10e van Nederland geworden in hun categorie.

In het tweede wedstrijddeel lieten Amélie & Lieuwe (D-jeugd mixpaar) een goede oefening zien, die beloond werd met 22.820. Zij zijn hiermee 1e geworden in hun categorie en namen dus de gouden medaille mee naar Leiden! Hierna lieten Rosie & Anicia (E-senior damespaar) een super oefening zien. Met een score van 22.990 zijn zij knap 3e geworden in een groot deelnemersveld!

 

Aan het einde van de middag en laatste wedstrijddeel was het tijd voor Jasmin & Eveline (D-senior damespaar), beide ook dit jaar nieuw binnen de acrogym. Met een nette score van 22.720 zijn zij 5e geworden in hun categorie.

 

We zijn onwijs trots op alle teams en wat een mooie afsluiter van het seizoen! Nog twee weken doortrainen en dan zullen alle teams hun oefening nog één keer laten zien op de Leidse Kampioenschappen.