Voor de wedstrijdteams acrogym heeft Gymsport Leiden bruikleen presentatie trainingspakken en inturnpakjes beschikbaar. Met deze kleding presenteren wij ons zichtbaar en eenduidig als vereniging.

Inturnpakje
Het inturnpakje wordt gedragen tijdens wedstrijden, bij het inturnen. Het pakje is niet verplicht. De kosten voor de aanschaf van het pakje bedragen 58 euro. Het pakje is te koop in het Sportcafe van de turnhal Broekplein in de Merenwijk. Hier kan het pakje ook in verschillende maten worden gepast. Na betaling wordt het voor je besteld.

Wedstrijdpakje
Het inturnpakje kan ook gedragen worden tijdens de wedstrijden. De meeste teams kiezen echter voor een eigen ontwerp. Waar je dit pakje laat maken, is aan de wedstrijdteams zelf. Let op: het ontwerp moet voldoen aan de regels die zijn gesteld door de KNGU. Vraag je trainer(s) voor meer info.

Presentatiepak
Dit pak is verplichte kleding bij wedstrijden en andere officiële gelegenheden als demo’s, de jaarlijkse Taptoe, etc.

Het Gymsport Leiden presentatie trainingspak bestaat uit een broek en een jack en is eigendom van Gymsport Leiden. De gebruikers krijgen het pak in bruikleen, door toe te treden tot het bruikleensysteem. Je betaalt hiervoor eenmalig 70 euro toetreedgeld.

Pak te klein?
Elk kwartaal wordt een ruildag georganiseerd, waarop de gebruikers het pak of alleen broek of jack kunnen omruilen voor een grotere maat. Ruilen is kosteloos. Het presentatie trainingspak mag alleen gedragen worden bij wedstrijden, demo’s, optredens en promotionele activiteiten zoals de Taptoe.

Bij beëindiging van het lidmaatschap dient het pak binnen 1 week schoon te worden ingeleverd bij de betreffende trainer. Lees voor de leenconstructie en het gebruik hiervan het bruikleenreglement. Heb je vragen, mail naar kleding@gymsportleiden.nl